PROFESSIONEEL GROENONTWERP

BEPLANTINGSPLANNEN

COMBINEREN MET PLANTEN

Beschikt u over een groendak, bloembakken of is uw huidige plantenborder aan vernieuwing toe?

Bent u uw gazon beu en wenst u meer beleving en biodiversiteit? Of misschien wenst u uw tuin een natuurlijke of
moderne sfeer te geven zonder grote inspanningen?


Dan bent u als particulier, architect of aannemer bij beplantingsplan.be aan het goede adres.

Beplantingsplan.be maakt een terreinspecifiek beplantingsplan dat voldoet aan uw wensen: langlevend, onderhoudsvriendelijk, bodembedekkend, bijenvriendelijk, ecologisch, klimaatbestendig ....


DE TUIN VAN UW DROMEN

STAPPENPLAN

01

Analyse

In eerste instantie onderwerpt Olivier het stuk grond aan een grondige analyse. Enkel door rekening te houden met factoren als de bodemgesteldheid en bezonning kan een sterke, onderhoudsvriendelijke en langlevende beplanting tot stand komen.

02

Beplantingsplan

Op basis van de analyse en uw wensen stelt Olivier een gedetailleerd beplantingsplan op. Omdat beplanting zijn specialiteit is en hij de laatste trends opvolgt, weet hij perfect wat er werkt en wat niet. Zijn terreinspecifieke plantencombinaties, maken van uw tuin een schitterende en sfeerrijke plek.

03

Aanleg

Het beste plan is waardeloos zonder een volwaardige uitwerking. Daarom heeft Beplantingsplan.be een eigen aanplantingsdienst. De zorgvuldig uitgewerkte plantenpuzzel wordt door deze specialisten met veel liefde aangeplant. Maar ook samen aanplanten behoort tot de mogelijkheden!

04

Genieten

I love it when a plan(t) comes together. De tuin is aangelegd, de planten groeien. Nu rest er enkel nog genieten van uw prachtige, onderhoudsvriendelijke tuin.